L’Hort del Mercat ha arribat a un acord amb l’Associació l’ERA per a ser finca col·laboradora. L’Associació l’ERA (Espai de Recursos Agroecològics) és una entitat que treballa per recuperar varietats locals d’hortalisses que estan en risc de perdre’s, per què tornin a estar als nostres horts, a les cuines i als nostres plats. L’ERA també treballa per divulgar pràctiques i tècniques de producció ecològica, energies renovables, bioconstrucció i autosuficiència en general.

Com a finca col·laboradora, l’Hort del Mercat cada any es cultivarà varietats locals per reproduir-ne la llavor i obtindrà a canvi llavor d’altres varietats per poder fer-ne planter o sembrar-les a l’hort. Per començar, aquest any hi ha previst sembrar Carbassa Cacahuet, Blat de moro de crispetes i mongeta…

Si esteu interessats en participar del grup de cultiu que produeix aquestes varietats podeu inscriure-us aquí.